Sos pieczeniowy ciemny

Sos pieczeniowy ciemny Kucharek to świetne uzupełnienie wszystkich rodzajów mięsa: duszonego, smażonego czy pieczonego. Sos pieczeniowy ciemny Kucharek sprawi, że danie nie będzie mdłe i suche, a zawarta w nim kompozycja warzyw i przypraw: cebuli, czosnku, czarnego pieprzu, papryki słodkiej i majeranku, wydobędzie z dania to, co najlepsze – smak i aromat! Sos pieczeniowy ciemny Kucharek dzięki głębokiej ciemnobrązowej barwie będzie doskonale prezentował się na Waszym talerzu.

Gramatura: 28 g
  • Zastosowanie

    Sos pieczeniowy ciemny Kucharek będzie stanowił wspaniały dodatek do dań mięsnych: gotowanych, smażonych czy pieczonych. Podkreśli aromat każdego rodzaju mięsa, a w szczególności wieprzowiny, dziczyzny i wołowiny. Sos pieczeniowy ciemny Kucharek możesz połączyć z odrobiną koniaku, musztardy oraz dodatkiem pieprzu i kaparów. Dzięki temu stworzysz wykwintny i wytrawny sos. Więcej przepisów na wykorzystanie sosu pieczeniowego ciemnego Kucharek znajdziesz na odwrocie saszetki.

Sos pieczeniowy ciemny