Rosół wołowy

Rosół wołowy Kucharek charakteryzuje się silnym smakiem, aromatem oraz ciemnym kolorem wywaru. W porównaniu do bulionu z kury jest pikantniejszy i bardziej wyrazisty w smaku, dzięki czemu zyskał grono swoich wiernych fanów. Dzięki kostce bulion wołowy Kucharek dodanej do Twojego dania, odtworzysz niepowtarzalny smak i aromat roznoszący się podczas gotowania w Twoim rodzinnym domu.

Gramatura: 60 g / 120 g / 180 g
  • Zastosowanie

    Bulion wołowy Kucharek idealnie sprawdzi się jako dodatek do tradycyjnych polskich potraw na przykład zupy grochowej, kapuśniaka, a także niedzielnego rosołu. Świetnym rozwiązaniem jest dodawanie go do dań mięsnych oraz sosów.

Rosół wołowy
  • Rosół wołowy
    60 g
  • Rosół wołowy
    120 g
  • Rosół wołowy
    180 g