Kostka Mięsna
Kostka mięsna jest propozycją dla miłośników intensywnych smaków – przyrządzony z niej bulion charakteryzuje się jeszcze większą wyrazistością aromatu w porównaniu do innych kostek bulionowych. Stanowi idealne uzupełnienie przeróżnych zup i sosów, a także gulaszy i pozostałych dań jednogarnkowych.
Mięsny dodatek zwiększa esencjonalność potraw bazujących właśnie na tym składniku. Bulion z kostki stanowi idealną podstawę dla takich dań, jak krupnik na żeberkach. Ugotowanie aromatycznej zupy czy sosu z kostką mięsną Kucharek nie powinno przysporzyć nikomu problemu. Dzięki niej każdy jest w stanie łatwo nadać finalny smak swoim potrawom – również osoby zapracowane, którym trudno znaleźć czas na gotowanie domowych obiadów.
![Kostka Mięsna](https://kucharek.pl/wp-content/uploads/2021/08/470x705_60-MIESNA_2023_png.png)