Gulasz po węgiersku

To aromatyczne i treściwe danie, wywodzące się z tradycji kulinarnej Węgier. Charakteryzuje się gęstym sosem o intensywnym smaku, uzyskanym z połączenia papryki oraz wyrazistej kompozycji przypraw, które nadają mu delikatnie pikantnego smaku. Wystarczy dodać mięso, cebulę oraz paprykę, by przygotować sycące, jednogarnkowe i przede wszystkim pyszne danie!

Kucharek button KUP ONLINE

Gramatura: 46 g
  • Zastosowanie

    Fix Gulasz po węgiersku to idealne rozwiązanie dla tych, którzy mają ochotę na przyrządzenie smacznego, domowego gulaszu w szybki i prosty sposób. Dzięki idealnie dobranej mieszance przypraw uzyskasz głęboki, lekko ostry smak inspirowany kuchnią węgierską. Polecamy, by podawać danie z kluskami śląskimi, kaszą, ziemniaki lub świeżym chlebem. Wędzona kiełbasa lub fasola również doskonale wzbogacą smak gulaszu i sprawią, że będzie jeszcze bardziej pożywny.

Gulasz po węgiersku