Sosy pieczeniowe

2014-06-06

Sosy pieczeniowe

 

Sos pieczeniowy ciemny

 

Sos do pieczeni ciemny jest wykwintnym uzupełnieniem dań z wszelkiego rodzaju mięs duszonych, smażonych i pieczeni. Podkreśli smak wołowiny, wieprzowiny i dziczyzny. Sos wydobędzie nie tylko walory smakowe mięsa, ale także dzięki głębokiej ciemnobrązowej barwie będzie doskonale prezentował się na naszym talerzu.

28 g

Sos pieczeniowy jasny

 

Sos do pieczeni jasny jest wykwintnym uzupełnieniem dań z wszelkiego rodzaju mięs, a także ryb i ziemniaków. Na talerzu dania polane jasnym sosem wyróżniać się będą nie tylko wybornym smakiem, ale także piękną musztardową barwą. Dzięki zawartości czosnku, cebuli, suszonych warzyw, a także kurkumy i papryki potrawy wzbogacą się o dodatkowe walory smakowe, nabierając przy tym wyrazistego charakteru.

28 g

Sos_pieczarkowy.jpg

Sos pieczarkowy

 

Sos pieczarkowy to wyśmienity dodatek do tradycyjnych polskich dań, potwierdzony jakością marki Kucharek. Sos doskonale nadaje się zarówno do dań mięsnych jak i jarskich. Świetnie komponuje się z tradycyjnymi polskimi potrawami takimi jak: pulpeciki, kotlety mielone, gołąbki, placki ziemniaczane, czy kopytka. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby dodać go do naleśników przygotowanych na słono, makaronu, zapiekanki ziemniaczanej, czy też risotto. Jak widać możliwości zastosowania sosu pieczarkowego są niemal nieograniczone, a efekt zawsze doskonały.

28 g

 

 

<< Wstecz
Drukuj
YouTube Link