Porady kulinarne

Co zrobić, żeby cebula podczas krojenia nie szczypała w oczy? Przed obieraniem należy wstawić ją na godzinę do lodówki...

Co zrobić, żeby śmietana nie zważyła się po dodaniu do gorącej zupy? Przed dodaniem jej do zupy należy zmieszać ją z kilkoma kroplami przyprawy do zup i potraw Kucharek.
Sprawdź ile to gramów zgodnie z tabelką:
Do kurczaka z warzywami smażonego na patelni na oliwie warto...
Najzwyklejsza polska potrawa, czyli kotlety schabowe nabierze nowego smaku, jeśli przed panierowaniem...
Rosół nabierze niepowtarzalnego smaku, jeśli do jego przyrządzenia zastosujemy...
Tłuszcz na patelni nie będzie pryskać, jeśli posypiemy ją wcześniej ...
Nieprzyjemny zapach w lodówce można zniwelować wstawiając do niej ...
Biały serek homogenizowany lub twarożek zyska nowy smak, jeśli zamiast soli tuż przed podaniem doda się do ...
Naleśniki nabiorą objętości i będą bardziej puszyste i lekkie, jeśli...

Strony

YouTube Link